Ponedeljek, 06 julij 2020
Iskanje

Kino Otok ponuja brezplačen ogled kratkih filmov

Med njimi je tudi film Fetus, goriškega režiserja Jana Devetaka

Izola |
4. maj. 2020 | 15:24
Dark Theme

Organizatorji mednarodnega filmskega festivala Kino Otok - Isola Cinema ponujajo brezplačen ogled izbranih kratkih filmov iz lanske sekcije Video na plaži. Med njimi je tudi film Fetus, goriškega režiserja Jana Devetaka.

Od 3. do 17. maja bodo na ogled na otoškem Vimeo kanalu še Kraj, od koder vam pišem pisma (Nikolina Bogdanović, Hrvaška), Assunta (Ester Ivakič, Slovenija) in Rumena mazda in njegova svetost (Sandra Heremans, Belgija), od 11. maja pa še drugi filmi. Seznam bodo objavili v kratkem.

Filmski festival Kino Otok - Isola Cinema, ki stopa že v 16. izvedbo, bi se moral začeti čez mesec dni, a so ga organizatorji zaradi trenutnih okoliščin prestavili na poznejši čas. Zato pa ljubitelje filma že zdaj vabijo k brezplačnemu ogledu izbranih kratkih filmov iz lanske sekcije Video na plaži.

Letošnjo izdajo mednarodnega filmskega festivala Kino Otok - Isola Cinema bodo zagotovo izvedli, sta pa trenutno še pod vprašajem termin in oblika, ki ju bodo še sporočili.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo