Četrtek, 21 februar 2019
Iskanje

Od nedelje zapora hitre ceste med Nanosom in Vipavo?

11. sep. 2018 | 18:21
Dark Theme

Dars bo predvidoma v nedeljo zaradi gradbenih del vzpostavil zaporo hitre ceste med cestninsko postajo Nanos in izvozom Vipava v smeri Ljubljane, po načrtih pa bo trajala do 7. oktobra. Med 7. in 21. oktobrom bo nato sledila še zapora v smeri Nove Gorice, so sporočili z Darsa. Poleg rušitve in preureditve cestninske postaje Nanos bosta v sklopu gradbenih del obnovljena tudi voziščna konstrukcija hitre ceste Razdrto-Vipava ter razcep Nanos.
V času zapore bo obvoz urejen po vzporedni regionalni cesti, tranzitni tovorni promet pa bodo preusmerili iz Italije prek Fernetičev na avtocesto A3 in naprej proti primorski avtocesti A1 oziroma obratno. Že predvidoma v sredo bo Dars do 21. oktobra medtem zaprl krak razcepa Nanos, ki se s primorske avtoceste A1 iz smeri Kopra odcepi proti Novi Gorici. Obvoz bo potekal prek avtocestnega priključka Razdrto na primorski avtocesti.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo