Torek, 02 junij 2020
Iskanje

Za smrt na jadrnici niso bile krive školjke

Preiskovalci preučili vzorce vse hrane - možno je, da je za smrt in hude težave ostalih petih turistov krivo vdihavanje plina

Hvar |
14. avg. 2019 | 8:22
Dark Theme

Kaj naj bi povzročilo smrt na krovu jadrnice na Hvaru 57-letnega Eugenia Vincija iz Sant’Agata di Militello blizu Messine, še ni znano. Mediji so sprva ugibali, da naj bi šlo za zastrupitev z ribami, po poročanju hrvaškega portala Dnevnik pa so preiskovalci preučili vzorce vse hrane, ki so jo našli na krovu jadrnice in v restavraciji, ter izključili možnost zastrupitve s hrano. Možno je torej, da je za Vincijevo smrt in hude težave ostalih petih turistov krivo vdihavanje plina. Proti večeru so se množile informacije, da naj bi ta uhajal iz WC-ja in klime. Več naj bi povedali danes.

Splitsko-dalmatinska policijska uprava je za zdaj sporočila, da so ob desetih zjutraj prejeli obvestilo kapitana jadrnice, da bo vplul v pristanišče s truplom na krovu. Petim potnikom v kritičnem stanju so takoj ponudili pomoč in jih nato s helikopterjem prepeljali v Split.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo