Sreda, 21 avgust 2019
Iskanje

Za smrt na jadrnici niso bile krive školjke

Preiskovalci preučili vzorce vse hrane - možno je, da je za smrt in hude težave ostalih petih turistov krivo vdihavanje plina

Hvar |
14. avg. 2019 | 8:22
Dark Theme

Kaj naj bi povzročilo smrt na krovu jadrnice na Hvaru 57-letnega Eugenia Vincija iz Sant’Agata di Militello blizu Messine, še ni znano. Mediji so sprva ugibali, da naj bi šlo za zastrupitev z ribami, po poročanju hrvaškega portala Dnevnik pa so preiskovalci preučili vzorce vse hrane, ki so jo našli na krovu jadrnice in v restavraciji, ter izključili možnost zastrupitve s hrano. Možno je torej, da je za Vincijevo smrt in hude težave ostalih petih turistov krivo vdihavanje plina. Proti večeru so se množile informacije, da naj bi ta uhajal iz WC-ja in klime. Več naj bi povedali danes.

Splitsko-dalmatinska policijska uprava je za zdaj sporočila, da so ob desetih zjutraj prejeli obvestilo kapitana jadrnice, da bo vplul v pristanišče s truplom na krovu. Petim potnikom v kritičnem stanju so takoj ponudili pomoč in jih nato s helikopterjem prepeljali v Split.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da je zastava Slovenije tudi zastava Slovencev v Italiji?

25. jul. 2019 | 4:00
Da
Ne
Raje druga
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo