Četrtek, 21 februar 2019
Iskanje

Breg in Kontovel v skupini Savo Ušaj

7. sep. 2018 | 16:13
Dark Theme

Deželna košarkarska zveza Fip je objavila začasen koledar D-lige, v kateri bosta letos nastopala Breg in Kontovel, potem ko se je Sokol med poletjem odrekel prvenstvu, saj je izbral manj naporno promocijsko ligo. V letu, v katerem ne bo nabrežinskega moštva, pa se je zveza odločila, da bo goriško-tržaško skupino poimenovala po Savu Ušaju, nekdanjem predsedniku, stebru in duši Sokola, ki ga od novembra 2016 ni več.
»Bilo je najmanj, kar bi lahko naredili. Na zadnji seji vodstva zveze v Vidmu sem predlagal, da bi goriško-tržaško skupino poimenovali po Ušaju, predlog pa so vsi seveda takoj soglasno sprejeli. Savo je bil velik človek, ki je ogromno naredil za Sokol in za razvoj košarke,« nam je povedal Giancarlo Visciano, odbornik deželne zveze Fip in do lanske sezone športni direktor Sokola. V začasnem koledarju je pri Ušajevem priimku zmanjkala strešica, vrinila pa se je tudi napaka pri zadnji črki, saj so »j« zamenjali s črko »i« (»Girone Usai Savo«). Visciano nam je včeraj zagotovil, da bodo napako čimprej popravili.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da mora v italijanskem parlamentu sedeti predstavnik slovenske manjšine?

9. feb. 2019 | 7:00
Da, v obeh vejah parlamenta
Da, a samo v senatu
Ne
Ne, je pa primerno, da se Slovencem olajša izvolitev svojega predstavnika
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo