Sobota, 19 junij 2021
Iskanje

Filip Flisar se je opravičil, potem ko je pijan razgrajal na pustovanju

Smučarska zveza Slovenije (SZS) bo o morebitnih ukrepih zoper smučarja prostega sloga odločala v naslednjih dneh

4. mar. 2019 | 17:24
Dark Theme

Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar se je prek družbenih omrežij danes še javno opravičil zaradi neprimernega vedenja med pustovanjem na Ptuju prejšnji konec tedna. Smučarska zveza Slovenije (SZS) se bo o morebitnih ukrepih zoper Flisarja odločala v naslednjih dneh.

Flisar je namreč med petkovim pustovanjem zapletel v incident, ko je pod vplivom alkohola najprej udaril po reklamnem panoju, nato pa še po vetrobranskem steklu policijskega vozila, ki ga je tudi razbil. Ker ga policisti niso mogli umiriti, so ga bili primorani odpeljati na policijsko postajo, kjer so ga pridržali do streznitve in ga v soboto zjutraj izpustili.

V današnjem zapisu na svojem Facebook profilu je 31-letni športnik poudaril, da želi prevzeti odgovornost za početje in se opravičiti vsem prizadetim. »Tisti, ki me poznajo, dobro vedo, da je za mano zelo težko leto in to pusti določene posledice, kar pa nikakor ne opraviči mojih dejanj in definitivno nisem ponosen nase,« je zapisal.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

S katerim prevoznim sredstvom se boste odpravili na počitnice?

16. jun. 2021 | 6:00
Z avtomobilom
Z motorjem
S kolesom
Z avtobusom
Z letalom
Z ladjo
Z vlakom
Peš
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo