Petek, 18 september 2020
Iskanje

Flisar sklenil sezono v bolnišnici

Ugotovili so, da ima zaradi padca na zadnji preizkušnji pretres možganov in še nekaj manjših poškodb

17. mar. 2019 | 14:41
Dark Theme

Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar je zadnjo tekmo svetovnega pokala v smučarskem krosu v sezoni končal po padcu v četrtfinalu, tako da so ga morali prepeljati v bolnišnico. Tam so ugotovili, da ima pretres možganov in še nekaj manjših poškodb, tako da bo moral nekaj časa mirovati. »Poleg pretresa možganov mi je iz medenice mi je odtrgalo narastišče mišice in del kosti, tako da me malo boli in nekaj časa ne bom mogel hoditi. To je znano po prvih pregledih, ko pa pridem domov, me čakajo še nadaljnje preiskave. Na sreče nimam zlomljene medenice, glava pa se bo že zacelila,« je direktno iz bolšnice sporočil še rahlo pretreseni Flisar.

Zadnjo tekmo je sicer zmagal Francoz Frederic Jean Chapuis. V finalu je premagal Kanadčana Bradyja Lemana in Francoza Bastiena Midola, ki je skupni zmagovalec sezone. Flisar je bil skupno v tej sezoni na 18. mestu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo