Ponedeljek, 21 september 2020
Iskanje

Na Stelviu z reprezentanco

Smučarka Caterina Sinigoi prvič na treningih mladinske izbrane vrste

26. jun. 2020 | 12:22
Dark Theme

Dočakala je svoje sanje in prvič trenirala kot državna reprezentantka. Smučarka Caterina Sinigoi je od srede na prelazu Stelvio, kjer se ta čas pripravljajo vse italijanske alpske reprezentance. Sedemnajstletna članica SK Devin je bila v začetku maja vpoklicana v širši izbor mladinske državne reprezentance, in sicer v skupini opazovanih smučark (ital. osservate) za tehnične discipline.

»Občutki so res enkratni. Danes (včeraj, op. a.) smo sicer smučali le na prosto, tako da smo se bolj spoznavali. Prvi dan mi je šlo dobro od rok, tako da sem prejela tudi prve pohvale. Trener nam je že takoj na začetku dejal, da, če smo že dobile povabilo v ekipo, smo si to zaslužile in nekaj veljamo. Zelo sem vesela, da sem se uspela prebiti tudi jaz v to skupino,« je med popoldanskim počitkom dejala Sinigoieva. Na prelaz Stelvio se je pripeljala v sredo skupaj s svojim trenerjem Alešem Severjem, ki jo bo v teh dneh spremljal bolj v vlogi zunanjega opazovalca. Skupino sedmih mladih smučark za tehnične discipline vodi zvezni trener Angelo Weiss, sicer nekdanji zelo dober slalomist, ki je v svetovnem pokalu dosegel tudi eno zmago, še z enim pomočnikom.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo