Torek, 02 junij 2020
Iskanje

Prvi poraz slovenskih rokometašev na EP

Navkljub današnjemu porazu imajo Slovenci še vedno možnosti, da se prebijejo na enega od treh aprilskih kvalifikacijskih turnirjev za letošnje poletne olimpijske igre v Tokiu, dosegljiv pa je še vedno tudi polfinale

20. jan. 2020 | 11:09
Dark Theme

MALMÖ, - Slovenska moška rokometna reprezentanca je v drugem krogu drugega dela evropskega prvenstva na Norveškem in Švedskem ter v Avstriji danes izgubila z Madžarsko z 28:29 (16:13).

Slovenci so v prvem polčasu pokazali zares izjemno predstavo z odličnimi napadi in čvrsto obrambo, v drugem pa so Madžari dobili orožje za njihovo obrano, spreobrnili rezultat in zmagali.

Izbranci slovenskega selektorja Ljubomirja Vranješa imajo navkljub današnjemu porazu še vedno možnosti, da se prebijejo na enega od treh aprilskih kvalifikacijskih turnirjev za letošnje poletne olimpijske igre v Tokiu, kar je bil primaren cilj pred prihodom na EP, dosegljive pa so tudi najbolj prestižne tekme, ki bodo med 24. in 26. januarjem v Stockholmu.

Končna uvrstitev slovenskih rokometašev v glavnem delu turnirja bo znana po torkovi tekmi s Portugalci in sredini z Norvežani.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo