Ponedeljek, 23 maj 2022
Iskanje

V A2-ligi tudi Sandi Persoglia

Enoletno pogodbo je podpisal s klubom Prisma Taranto, ki je odkupil pravice za nastopanje v drugi italijanski ligi

21. jul. 2020 | 15:11
Dark Theme

TARANTO – Ob Števerjancu Jernej Terpinu in Tržačanu Davidu Umku (ki je sicer dozorel pri tržaških italijanskih društvih, eno sezono pa je nastopal tudi za Slogo Tabor), ki bosta igrala za Bergamo, bo v A2-ligi v naslednji sezoni igral tudi 200 centimetrov visoki bloker iz Štmavra Sandi Persoglia. Odbojkar Olympie je v prejšnjih dneh podpisal enoletno pogodbo z ekipo Prisma Taranto, ki je letos junija združila moči s klubom Pallavolo Bari, letošnjim delodajalcem Persoglie, in odkupila pravice za nastopanje v drugi ligi.

V drugo ligo se seli iz B-lige, kjer je lani igral, tako visoko pa je že igral pri Alessanu v sezoni 2018/19, to pa pred zadnjo reformo, ki je korenito zmanjšala število ekip in povrnila ligi tudi svojo nekdanjo kakovost.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo