Petek, 19 april 2024
Iskanje

V Vižovljah kar šest golov

Na derbiju med Sistiano Sesljanom in Juventino neodločeno, Kras v gosteh spet praznih rok

17. nov. 2022 | 9:24
Dark Theme

NOGOMET

ELITNA LIGA

Sistiana Sesljan – Juventina 3:3 (1:1)

Strelci: 11. Dussi, 31. Hoti, 55. Colonna Romano, 59. Hoti, 63. Dussi, 67. Zlatič

Sistiana Sesljan: Colonna, Biloslavo, Alberger, Vasques (od 65. Pelengić), Vecchio (od 92. Germani), Zlatič, L. Crosato, Disnan (od 45. Madotto), Spetič (od 95. Villatora), Dussi (od 80. Erik Colja), Francioli. Trener: Godeas.

Juventina: Gregoris, Sottile, Celcer, Marini (od 80. Russian), Zanon (od 45. Racca), Černe (od 86. Cuca), Hoti, Papagna (od 45. Colonna Romano), Martinović, Kerpan, Juren (od 45. Tuan). Trener: Sepulcri.

Gledalci so v Vižovljah videli lepo in dinamično tekmo med ekipama, ki sta trenutno v dobri formi, čeprav imajo v obeh taborih številne težave s poškodbami. Prvi so povedli gostitelji, a nogometaši iz Štandreža niso stali križem rok in so v nadaljevanju kar trikrat premagali domačega vratarja Colonno. Juventina je vodila s 3:1. Gostje so odigrali dvajset vrhunskih minut. Godeasovi fantje so se nato spet zbrali in so hitro odreagirali. Kmalu so uspeli izenačiti in v 94. minuti bi lahko poskrbeli še za presenečenje, toda sodnik je zaradi nedovoljenega položaja razveljavil gol Erika Colje.

Brian Lignano – Kras Repen 3:1 (3:0)

Strelci: 13. Pillon, 40. Alessio, 43. Contento, 80. Autiero

Kras Repen: Zitani, Fabian (Racanelli), Potenza, Simeoni (Sain), Dukić, Catera, Pagliaro, Raugna, Kocman (Autiero), Muiesan (Paliaga), Murano (Rojas Fernandez). Trener: Kneževič.

Nogometaši Krasa Repna so utrpeli deveti poraz v tem prvenstvu in z devetimi točkami ostajajo pri dnu lestvice. Varovancem trenerja Radenka Kneževiča je bil proti solidni ekipi Biana Lignana usoden prvi polčas, ko so igrali zelo slabo in nezbrano. Že po 12 minutah so prejeli prvi gol. Nakar so jih gostitelji še dvakrat presenetili in po prvem delu tekme je bil izid kar 3:0. V drugem polčasu so gostje vendarle bolje igrali in v 75. minuti tudi zmanjšali zaostanek na 1:3 z golom Autiera. Imeli so še nekaj priložnosti, da bi omilili poraz, bilo pa je prepozno in treh točk so se veselili gostitelji. V prihodnjem krogu bo Kras Repen igral doma proti ekipi Zaule.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava