Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Raje v baru kot v trgovini

V prvem dnevu sezonskih razprodaj se je marsikdo odrekel nakupovanju in si raje privoščil kozarček s prijatelji

Trst |
8. jan. 2021 | 6:15
Dark Theme

Izložbe tržaških trgovin niso več božično okrašene. Na njih so zdaj izobešeni odstotki, ki mimoidoče vabijo k nakupu blaga po znižani ceni. Rumeni četrtek po rdečih koronavirusnih dneh je Tržačanom omogočil, da se brez skrbi že prvi dan sezonskih razprodaj podajo v središče mesta in se predajo dolgo pogrešanim nakupom. Vzdušje po 16. uri ni bilo pisano in živahno kot pred letom dni, ko so ulice mrgolele ljudi, parkirne hiše v strogem centru mesta pa bile polno zasedene.

Na Ulici Mazzini, Korzu Italia in na Borznem trgu so si ljudje ogledovali izložbe, v trgovine pa je le redkokdo vstopal. Veliko bolj zanimivi so bili v popoldanskih urah bari in kavarne, kjer so si predvsem mladi gostje privoščili dolgo pogrešani aperitiv.

Več v današnjem (petkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo