Petek, 27 november 2020
Iskanje

Policisti tudi letos na vodnih skuterjih in na kolesih

Predstavili načrt policijskega nadzora obale v tržaški pokrajini

23. jun. 2020 | 17:04
Dark Theme

Danes dopoldne so v konferenčni dvorani v sesljanskem naselju Portopiccolo predstavili načrt policijskega nadzora obale v neposredni bližini plaž. Naslednje dni se bodo namreč od Križa do Ribiškega naselja vozili policisti na vodnih skuterjih in zagotovili varno kopanje vsem obiskovalcem devinsko-nabrežinskih zasebnih kopališč ter javnih plaž.

Županja Daniela Pallotta in tržaški kvestor Giuseppe Petronzi sta poudarila pomen sodelovanja med javnimi upravami, ki gre v prid občanom in obiskovalcem občinskega ozemlja, predvsem v času izrednih razmer.

Policisti na vodnih skuterjih bodo obalo nadzorovali z morja v sodelovanju s policisti na kolesih, lokalno policijo in občinskimi varnostniki, ki bodo na kopnem zagotovili varnost in spoštovanje koronavirusnih predpisov. »Ne gre za iskanje prekrškov, ampak za željo po ustvarjanju tistega občutka varnosti, ki ga uporabniki med sproščanjem ob morju potrebujejo,« je poudaril kvestor in dodal, da je nadzor z morja del rednega delovanja, ki ga v času od junija do polovice septembra preusmerjaj,o v sodelovanju z obalno stražo in drugimi varnostnimi organi.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za zajezitev pandemije covida-19 podpiram:

13. nov. 2020 | 17:03
Popolno prekinitev gospodarskih dejavnosti
Delno prekinitev gospodarskih dejavnosti
Nemoteno nadaljevanje gospodarskih dejavnosti
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo